Parket stofvrij schuren is de nieuwe norm

 

Zeg maar dag tegen stof…

Met trots presenteren wij U de nieuwste technologie m.b.t. het opschuren van bestaande parket en houten vloeren. Tot nu toe ging deze klus, ondanks de stofzak aan de schuurmachine, vaak gepaard met een laag stof die terug te vinden was in het hele huis…En ondanks dat uw vloer er dan weer netjes uitzag, was U wel drie dagen bezig met het hele huis weer stofvrij te maken…Bij Gaffi ParketVormgevers is dit nu definitief verleden tijd !

 

parket stofvrij schurenDe modernste technologie

Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij de geavanceerde Bona Dust Care Single. Dit apparaat is meer dan alleen een grote stofzuiger. Dankzij de krachtige motor en de gepatenteerde tweetraps Cycloon wordt alle stof veilig binnen de Bona Dust Care Single verzameld. De speciale zakken die het schuurstof opvangen hoeven niet te worden geleegd, maar worden dankzij een ingenieus systeem dichtgebonden en vervangen door een nieuwe zak. Hierdoor zorgt de Bona Dust Care Single voor een vrijwel stofvrij resultaat. Uiteraard voeren wij al het vrijgekomen stof netjes af.

 

Speciaal schuurpapier

Naast de superieure stofafzuiging, is ook het gebruik van het juiste schuurpapier van groot belang voor de stofafvoer en het eindresultaat van de geschuurde vloer. Wij maken uitsluitend gebruik van Bona Abrasives 8300 Antistatic, het eerste antistatische schuurpapier voor houten vloeren. Bona’s partner, Sia Abrasives, heeft aan Bona de exclusieve rechten verleend voor antistatisch schuurpapier voor gebruik bij het schuren van vloeren. Wij zorgen dus gegarandeerd voor het beste resultaat in schuurwerk!

 

De voordelen

  • Na het schuren en behandelen weer een “nieuwe” vloer.
  • Geen stof meer door het hele huis!
  • Al het stof netjes afgevoerd.
  • Een perfect schuurresultaat!

 

Meer informatie

Neem nu contact met ons op en informeer naar de gunstige tarieven. Wij zijn gevestigd in Breda, maar werken in een straal van ca. 100 km rond Breda. In de foto-galerie van onze website vind u verschillende renovatie projecten die wij de laatste jaren hebben uitgevoerd.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak maken voor een bezoek aan uw vloer, neemt u dan contact met ons op.