Ons bedrijf…

Al bijna 40 jaar is Gaffi een begrip in de regio Breda en is dé leverancier van alle soorten houten vloeren. Als familiebedrijf streven wij naar perfect afgewerkte producten voor op de vloer of in uw interieur. Wij leveren en plaatsen uitsluitend kwaliteitsproducten die garant staan voor jarenlang woonplezier. Naast het leveren en plaatsen van nieuwe vloeren, leveren wij ook diensten om uw bestaande parket- of plankenvloer te restaureren. Stofvrij schuren, reparatie na waterschade of het maken van aanhelingen: voor al deze zaken is Gaffi ParketVormgevers uw betrouwbare partner.

Wie zijn wij?

Ons bedrijf - Eric Jongmans MeesterParketteurEric Jongmans

Eigenaar en reeds 34 jaar als parketteur werkzaam in het bedrijf. Alle uitvoerende werkzaamheden m.b.t. het plaatsen van het parket vallen onder mijn eindverantwoording. Daarnaast verzorg ik de verkoop. Sinds Juli 2011 ben ik lid van het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs en mag ik mijzelf “MeesterParketteur” noemen.

 

 

 

Annemarthe Jongmans

De echtgenote van Eric en verantwoordelijk voor de administratie en verkoop ondersteunende taken.

Corné Verstijnen

Allround Parketteur en rechterhand van Eric. Sinds 2018 werkt Corné 5 dagen per week in ons bedrijf. Specialist in onderhoudswerkzaamheden en schuurwerkzaamheden.

Een compleet assortiment

In onze overzichtelijke showroom vindt u naast een prachtige collectie traditionele parketvloeren een compleet assortiment plankenvloeren in alle trendy kleurafwerkingen. Liefhebbers van authentiek, verouderde vloerdelen of exclusieve maatwerkvloeren zijn bij ons aan het juiste adres. Naast alle soorten houten vloerafwerkingen kunt u bij ons ook terecht voor slijtvaste en praktische laminaat en PVC-vloeren. Als laatste nieuwe product in ons assortiment zijn wij trotse dealer van Alphenberg, lederen vloeren. Naast een complete collectie parket- en plankenvloeren voor het interieur, leveren wij prachtige houten vloeren voor buiten.

Traprenovatie is een ideale manier om uw oude of beschadigde trap weer een nieuwe uitstraling te geven. Door het gebruik van uitsluitend met echt hout beklede panelen, kunnen wij uw trap dezelfde kleur en afwerking als uw vloer geven.