Parket aanhelen is onze specialiteit

AanhelenAls u van plan bent een stuk aan te bouwen aan uw huidige woning en u wilt ook de parketvloer “doortrekken” dan kunnen wij dat voor u realiseren. Het bestaande materiaal wordt bijgeleverd, geplaatst en de hele vloer wordt opgeschuurd zodat kleurverschillen tussen oud en nieuw praktisch onzichtbaar zijn.

Of het nu gaat om een klassieke visgraatparket of een rustieke plankenvloer: wij leveren maatwerk en verzorgen op een professionele manier de uitbreiding van uw bestaande vloer. Daarnaast is het vaak mogelijk de vloer een andere behandeling of kleuring te geven. Hierdoor past u direct de sfeer van uw interieur aan en komt de vloer weer helemaal tot z’n recht.

In de foto-galerie van onze website staan verschillende renovatie projecten die wij de laatste jaren hebben uitgevoerd.

Welke vloeren kunnen wij aanhelen?

Praktisch alle parketvloeren kunnen worden aangeheeld. De meeste houtsoorten zijn nog steeds beschikbaar en onze fabrikanten kunnen afwijkende leveren indien nodig. Alleen vloeren met een zéér dunne toplaag kunnen meestal niet aangelegd worden. Wij komen vrijblijvend bij u de mogelijkheden bekijken.

Wat kost het maken van een aanheling?

Aanhelingen maken is maatwerk en is vaak per situatie verschillend. Nodig ons uit voor een bezoek aan uw vloer en u ontvangt van ons een vrijblijvende, gespecificeerde offerte. Dan weet u vooraf exacte wat de kosten zullen zijn en komt u niet voor verrassingen te staan!

Vrijblijvende offerte

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of een afspraak maken voor een bezoek aan uw vloer, neemt u dan contact met ons op.