UNIEK

Met gepaste trots mogen wij u van Gaffi ParketVormgevers een nieuwe, prachtige vloer aan u voorstellen: Alphenberg® De unieke leren vloeren en lederen wandbekleding maken uw woning, kantoor of winkel tot een lust voor het oog. Breng een bezoek aan onze showroom en laat u insprireren door dit onderscheidende en prachtige, natuurlijke product .

 

COMFORTABEL

Met een leren vloer of lederen wandafwerking van Alphenberg® haalt u een bijzonder comfortabele vloer of wand in huis. Zowel de vloeren als de lederen wandbekleding zijn geluidsdempend en eenvoudig schoon te houden. Bovendien functioneert de vloer uitstekend in combinatie met vloerverwarming. Met de diverse varianten van Alpenberg® creëert u iedere gewenste sfeer. Tundra en pampas, van stoer tot strak!

 

DUURZAAM

Alphenberg® verwerkt een afvalproduct en vervaardigt deze tot een hoogwaardig, biologisch stabiel product. De leren vloeren en lederen wandbekleding zijn milieuvriendelijk gelooid en biologisch afbreekbaar. Bovendien zijn de vloer -en wandtegels volledig recyclebaar. Op deze manier werkt Alphenberg® conform de Cradle 2 Cradle norm, die voorschrijft dat alle restproducten hergebruikt moeten worden of milieuneutraal moeten zijn.

 

LAAT U OVERTUIGEN…

Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunnen wij u vele verschillende stalen van deze prachtige leren vloeren en wanden laten zien. Laat u inspireren door de vele mogelijkheden, kleuren en patronen die met Alphenberg leer gemaakt kunnen worden. Neem hier alvast een voorproefje… Of bekijk de website van Alphenberg.