quick-step-logoLaminaatvloeren van Quick-Step staan garant voor jarenlang, zorgeloos woonplezier. Al meer dan 20 jaar maakt deze Belgische fabrikant de beste en sterkste laminaatvloeren die er zijn. Een uitgebreide collectie met meer dan 150 verschillende vloeren zorgt ervoor dat er voor iedereen wel een passende vloer te vinden is. Wat maakt de laminaatvloeren van Quick-Step zo bijzonder?

 

Tot 10 keer krasbestendiger

Als enige laminaatvloer heeft Quick-Step de zgn. Scratch Guard technologie.De toplaag van de vloer wordt extra beschermd, zodat je nog langer kunt genieten van een mooie, natuurlijk ogende vloer.

 

quick-step-detailfoto-gaffi

Quick-Step laminaatvloeren hebben een perfecte detaillering .

Uniclic: gemakkelijk en oersterk

Met het revolutionaire Uniclic-systeem klik je de planken gemakkelijk in elkaar.

 

Geschikt voor vloerverwarming

Wij adviseren u in de keuze voor de juiste ondervloer zodat je zonder problemen de vloerverwarming kunt gebruiken.

 

Gemakkelijk te onderhouden

Dankzij het gesloten oppervlak van het laminaat kan vuil zich niet vastzetten. Reinigen is dan ook eenvoudig.

 

Mileuvriendelijk

Een Quick-Stepvloer heeft al lang geleden een PEFC-certificering ontvangen. Dat betekent dat deze laminaatvloeren gemaakt worden van ecologisch, duurzaam hout.

 

Tot 25 jaar garantie op de vloer!

Bezoek de website van Quick-Step voor inspirerende ideeën en tips voor uw interieur. In onze showroom kunnen wij u aan de hand van vele handstalen de verschillende collectie’s tonen en een passend advies voor uw situatie geven. Maak hier uw afspraak voor een vrijblijvend bezoek.