KWALITEITSVLOEREN UIT OOSTENRIJK…

admonter-logoAdmonter lamelparket staat al vele tientallen jaren bekend om z’n uitmuntende kwaliteit en het zeer uitgebreid assortiment houtsoorten, behandelingen en afmetingen. De standaard 3-laags constructie van deze vloer zorgen voor een buitengewone stabiliteit zodat deze vloer vele generatie’s mee kan gaan. Admonter maakt uitsluitend zgn. landhuisdelen. Dit houd in, dat alle vloerdelen zijn opgebouwd uit een brede plank varierend in breedte tussen de 16 en 32 cm! Ook voor liefhebbers van Lariks, Vuren en Grenen heeft Admonter een breed gamma aan vloeren. In onze showroom kunnen wij u aan de hand een uitgebreide collectie monsterborden de vele mogelijkheden van dit prachtige product laten zien. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

admonter-sfeerfoto-lamelparketUITSTEKEND GESCHIKT VOOR VLOERVERWARMING

Alle vloeren van Admonter ( op Beuken na ) zijn uiterst geschikt voor plaatsing op vloerverwarming. De geringe dikte van de vloer en de perfecte opbouw van het product, zorgen voor een buitengewoon stabiele vloer die die schommelingen tussen warm en koud gemakkelijk kan opvangen. Een zorgenloze vloer die wij u warm kunnen aanbevelen…

30 JAAR GARANTIE

Admonter staat voor de beste kwaliteit. Dat is de reden, dat deze fabrikant 30 jaar garantie kan geven op al z’n vloeren. U kunt dus met een gerust hart genieten van jarenlang woonplezier!