Meesterparketteur_logo_smallVoor U als consument is het prettig te weten dat u zaken doet met een betrouwbaar bedrijf. Wij zijn er dan ook trots op, dat wij lid zijn van het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs en ons dus “MeesterParketteur” mogen noemen. Onze tientallen jaren ervaring op de vloer en grote kennis van de door ons toegepaste houtsoorten, lijm en afwerkingsproducten, geven u de zekerheid, dat uw vloer met perfectie en passie wordt geplaatst. Hiervan heeft u jarenlang woonplezier!

10 jaar garantie op plaatsen!

Op al onze traditioneel geplaatste parketvloeren (= vast verlijmd op de ondervloer ) geven wij 10 jaar garantie op het plaatsen. Door het gebruik van uitsluitend eerste keus hout en de beste lijmen, kunnen wij deze jarenlange garantie waarborgen. Vraag in onze showroom naar de voorwaarden.

Tot 30 jaar garantie op parket

Naast de 10 jaar garantie op het plaatsen van onze traditionele vloeren, geven al onze leveranciers eigen produktgarantie’s af voor hun vloeren. Deze zijn vaak minimaal 10 jaar en voor sommige zelfs 25 jaar, zoals bv. de laminaatvloeren van Quick-Step. Dit geeft een zeker en veilig gevoel.

 

Comments are closed.