Berti, parket voor fijnproevers!

Berti Venizia

Berti is een van de meest vooraanstaande fabrikanten van exclusieve parketvloeren. Met meer dan 100 jaar familiegeschiedenis produceert Berti parketvloeren met passie en zorg. De exclusieve parketvloeren van Berti Wooden Floors vind je in de meest prestigieuze officiële en particuliere woningen ter wereld, van Windsor Castle tot het Kremlin en in vele, elegante interieurs.

 

Gaffi ParketVormgevers, exclusief verdeler voor Nederland van Berti Wooden Floors, ondersteunt met trots hun internationale aanwezigheid met een onberispelijke service en ondersteuning. Van een op maat gemaakte klassieke of moderne oplossing tot de uitstekende designlijnen van de Diesel-collectie. Berti biedt zowel maatwerk als oplossingen voor projecten.

 

Vanaf eind mei bieden wij iedereen de mogelijkheid om in onze showroom de unieke Berti collectie te komen bekijken. Wij vertellen u dan graag alles over de parketvloeren van Berti. Designed and Made in Italy.

Collecties

Berti

Berti Studio

Berti Diesel Living

Natuurlijkheid, elegantie, modern en warmte. Dit zijn de belangrijkste kenmerken van onze houten vloer. Charmante en verfijnde maten, die inspelen op de eisen van actuele trends en behoeften van de markt.

De Berti-collectie bevat inlegpanelen voor het klassieke en moderne huis, evenals een grote selectie planken.

De opwinding van de geest, briljante intuïtie, pure creativiteit, maar vooral een bron van inspiratie.

Kies uw kant-en-klare collectie of stel u uw ideale vloer voor met onze On-Demand-oplossingen die oneindig veel combinaties bieden. Dit is waar je geest ver kan reizen en ware individualiteit kan vinden.

De mix van de unieke Diesel Living-touch en de knowhow van Berti leiden tot een 100% Diesel-ruimte. Kleuren, texturen en patronen werken op onverwachte manieren samen.

Een uitstekende en ongekende interpretatie van de houten vloeren in de sterke en iconische stijl van Diesel, het Italiaanse modebedrijf.

Brochures

Berti catalogus
Berti Algemene Catalogus
Berti intasia catalogus
Berti Intarsia Catalogus
Berti Square Space catalogus
Berti Square Space Catalogus
Living Diesel catalogus
Diesel Living Catalogus

Aanvraag informatie