HET GELUID VAN DE STILTE…

appartementDe laatste jaren heeft het bouwen van appartementen een enorme vlucht genomen. Daarmee is ook de vraag naar het plaatsen van parketvloeren in deze complexen flink gestegen. Maar omdat U hierbij te maken krijgt met buren onder en naast U, dient U wel extra maatregelen te treffen, alvorens er een parketvloer geplaatst kan worden. Gaffi ParketVormgevers geeft U deskundig advies over de vele mogelijkheden en zal zorg dragen voor een vakkundige uitvoering. Het geluid van de stilte keert terug in uw woonomgeving en daarmee uw noodzakelijke rust!

CONTACTGELUID

test_mark_header_en_lp_headerIn appartementen hebben we vooral te maken met zgn. “contactgeluid”. Dit is het geluid dat doorklinkt naar de onder- en naastgelegen bouwlaag. Dit wordt veroorzaakt doordat de massa van de vloer in trilling wordt gebracht door bijvoorbeeld loopverkeer op de vloerconstructie. Om dit contactgeluid zo veel mogelijk te dempen ( vaak is de min. gestelde eis + 10 dB), plaatsen wij onze vloeren op speciale ondervloeren. Deze zijn zorgvuldig getest door het Tüv-instutuut in Duitsland. Deze zijn voorzien van een garantiecertificaat, zodat U verzekerd bent, dat uw buren zo min mogelijk overlast van U zullen hebben.


ALLE PARKETSOORTEN MOGELIJK

In principe kunnen al onze vloeren ook in appartementen worden geplaatst. Niet alleen lamelparket of laminaat , maar ook een prachtige visgraatvloer of strokenparket behoren tot de mogelijkheden. In het Armada-project hebben wij een paar jaar geleden het hele penthouse voorzien van prachtig Padouk strokenparket incl. band en bies. Kom voor meer informatie naar onze showroom of neem contact met ons op.