Ik wil graag een afspraak maken…

showroomEen mooie vloer kun je niet alleen uitkiezen vanaf een beeldscherm of tablet. In onze showroom kun je in alle rust ons complete assortiment vloeren bekijken en krijgt je antwoord op al je vragen. Kan deze vloer ook op vloerverwarming? Is dit parket geschikt voor in de keuken? Wat is het onderhoud aan deze vloer? Onder het genot van een kop koffie geef ik antwoord op al deze vragen en vertel ik je graag wat de mogelijkheden zijn.

 

 

 

 

Vul je gegevens hieronder in en ik neem binnen 24 uur contact op om de afspraak te bevestigen.

 

De zondagen zijn uitgesloten voor het maken van afspraken.
Avondafspraken zijn niet beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag.
Heeft u opmerkingen of afwijkende wensen m.b.t. het maken van een afspraak, maak dat dan hier kenbaar. Ik zal m'n best doen hierin tegemoet te komen.
reCAPTCHA